dijous, 22 d’octubre del 2015

Hem visitat els gegants de Llucmaçanes

El dimecres 21 d’octubre vam anar al claustre del Carme per veure l’exposició dels 25 anys dels gegants i geganters de Llucmaçanes. 


Ha estat la nostra primera sortida de l’escola i ha estat tota una aventura poder arribar fins al claustre, però ho hem aconseguit! 

Allà ens esperava en Nando amb un altre membre de la colla de geganters per contar-nos tota la història. Tot va començar l’any 1989 quan en Joan Pons va fer dos gegants petits per al seu fill, en Kikus i na Kika. Aquest fillet ja s’ha fet molt gros i avui en dia és el cap de colla dels gegants i geganters, a més de fabioler de les festes de Gràcia de Maó. Ens han presentat els 20 gegants que formen part de la colla: en Kikus i na Kika; l’avi Perico i l’àvia Aguedet; en Toni, el saig, i na Tònia de la sala; el rei Alfons III, na Nura i Abu Umar; els tres reis Mags; la colla de Carnaval (el rei Bernat i la reina Pili, na Xisca i en Xim i la bruixa Gorguina) i, finalment, en Joan, na Rita i en Tòfol

Per acabar, en Nando ha tocat el fabiol i hem pogut escoltar cançons de les festes. També ens ha regalat un full on surten tots els gegants perquè el pintem. 

Volem donar-los les gràcies al papà d’Ana i a les mamàs d’Àlex i de Violeta que ens han acompanyat. Ho hem passat molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada