dimarts, 7 de març del 2017

Els tallers d’Àfrica

Com sabeu, aquest mes realitzem a l’escola unes jornades dedicades a Àfrica. Dilluns vam dur a terme tres tallers, un de màscares, un altre de collars I braçalets i el darrer de pals de pluja.

Només arribar a l’escola na Josepa i na Sara ens van pintar amb un retolador el nostre color i ens vam distribuir als diferents tallers. Però aquesta vegada els tallers els fèiem també amb els fillets i les filletes de 1r i de 2n de primària. Va ser molt emocionant mesclar-nos amb ells perquè molts de nosaltres tenim germans i germanes que van a aquests cursos.


Així que vam passar un matí molt divertit per l’escola. Però encara ens esperava una altra aventura i és que després de passar pel tercer taller vam sortir tots junts al pati dels grossos i vam ballar una dansa africana. I sabeu qui ens va mostrar el ball? Idò, era la mamà d’en Fabián que va venir acompanyada d’Isiaga que, a més de ballar va tocar el tambor africà. La mamà de Fabián és de Nigèria i Isiaga de Guinea i la dansa que han ballat és del país de la mamà de Fabián. Ha estat fantàstic.

I, com sempre, volem agrair l’ajuda de tots aquells papàs i mamàs que ens han acompanyat en aquest recorregut. Sabeu que sense la vostra col·laboració seria molt difícil fer aquestes coses tan guapes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada