dimecres, 30 de març del 2016

Les nostres capses de vida: Daniela

Daniela ens va explicar la seva capsa de vida el dilluns 21 de març i estava acompanyada per la seva mamà, n’Alícia. 
El primer que ens va contar va ser que d’una altra capsa més grossa va fer la seva capsa de vida i que va ser la seva iaia qui l’havia ajudada a fer-la i entre les dues la van pintar i decorar: amb papallones i óssets petits. 
I quin menjar li agrada a na Daniela? En té dos, perquè tots dos li agraden molt: els espaguetis amb tomàtic i les croquetes que li fa la seva iaia quan va dijous a la nit a dormir a ca seva. 
El rosa i el lila són els seus colors preferits. I, per jugar, ha triat la Barbie i l’Elsa. Com podeu veure de tot ha escollit dues coses i és perquè les dues li agraden i se li fa difícil decidir-se per un tot sol.
I quines coses duia a dins de la capsa? La Barbie fashion que li van dur els Reis a casa dels seus iaios; unes avarques blanques de quan era més petita; la Campanilla i l’Ariel (de les pel·lícules de Peter Pan i La Sirenita) i un àlbum de fotos que van començar a fer-lo des que na Daniela estava a la panxeta de la seva mamà i té de tot (fotos de les ecografies, la seva empremta digital...). És una preciositat d’àlbum. 
I també ens va mostrar les fotos de quan era molt petita i d’ara que ja és molt grossa, a més de la de la seva família, amb la seva germaneta petita, n’Adriana, el seu papà i la seva mamà. 
No cal dir que na Daniela estava molt contenta fent l’activitat i que ho va fer molt bé. 
Moltes gràcies, família de na Daniela, per ajudar-la a fer l’activitat de les capses de vida. 

1 comentari:

  1. Josepa!! no podies escollir millor cançó! moltes gràcies per aquest moment tant divertit i gracies per aquestes entrades al blog...així s'un pare que no va poder venir no s'ho perd!

    ResponElimina