diumenge, 13 de novembre del 2016

El meu conte preferit: Mar Serra

I el mateix dimecres Na Mar Serra va fer l’activitat El meu conte preferit i va escollir el llibre Gegantíssima. Escrit per Bel Olid és la història d’una nena que prest tindrà una germaneta petita però, abans de saber-ho, un malentès la fa creure que qui arribarà a casa serà… una geganteta (paraula que comença per ge…, i que acaba amb …eta). Un dolç relat que parla de fer-se gran i de la il·lusió de l’arribada d’una germaneta.
Na Mar Serra deu haver practicat molt perquè se sabia totes les paraules que havia escrites al conte i ens l’ha explicat molt bé, amb tots els detalls.
I, com ja sabeu tots, na Mar Serra té una germaneta petita i ens ha portat unes quantes fotos on sortien totes dues i unes altres amb elles dues amb el seu papà i la seva mamà. Ah, també tenia preparades uns titelles per ajudar-se a contar el conte.
Molt bé Mar!

5 comentaris:

  1. Hem xalat preparant el Conte Preferit. Na Mar li va fer molta il·lusió l'activitat i tot d'una va saber quin conte volia explicar.

    ResponElimina
  2. Molt bé Mar! A nes concus sen's cau la baba! Què guapa i bona fieta que ets!

    ResponElimina
  3. Hola! Sóc la Bel Olid, que vaig escriure el conte. Mar, em fa molta il·lusió que l'hagis triat i que l'hagis explicat tan bé! Felicitats!

    ResponElimina
  4. Els teus avis Tomi i Sinto esteim molt contents i com diu na Josepa sa teva mestra un conte preciós.

    ResponElimina