dimecres, 5 d’abril del 2017

Teatre: Les joguines de na Martina

Na Martina, la protagonista de l’obra, ens ha explicat que ella parla amb les joguines de les filletes i dels fillets, sobretot d’aquells que s’estimen molt les seves joguines.
Així que na Martina va corrent món per xerrar amb elles i perquè li expliquin les seves històries.
I parlant d’històries, avui ens n’ha explicades tres.
La primera és la que li explica un osset de peluix. Aquest osset és d’en Joan, un fillet de 7 anys a qui li agrada molt jugar a futbol. Sempre juguen junts i s’ho passen d’allò més bé. Fins i tot alguna vegada ha fet de porter. I mentre en Joan és a l’escola, a l’osset li passen tantes coses i s’embruta tant que l’han hagut de posar dues vegades a la rentadora, i això que no li agrada gens.
La segona història ens la conta un porquet de fang, d’aquells que guarden monedes a la seva panxeta. Aquest porquet és de n’Aina (veïna d’en Joan),una filleta que organitza una festa pijama amb totes les joguines de ca seva.
Bé, totes, totes, no, perquè no convida el porquet per por que es trenqui i caigui tot el seu tresor a terra.
I, finalment, la tercera història. Aquesta vegada n’Aina xerrarà amb un cavall molt i molt presumit. Aquesta joguina és d’en Miquel, un fillet a qui li agraden molt els cavalls i..., les carreres. I n’organitza una a ca seva amb una ambulància, un trenet i un cavall.
I això ha estat tot. Tres històries divertides contades per tres joguines molt estimades. Però, mentrestant, també hem cantat i ballat. Hem xalat d’allò més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada