diumenge, 24 de gener del 2016

Les nostres capses de vida: Pau

El divendres 22 de gener en Pau, acompanyat pel seu papà i la seva mamà, va fer l’activitat de les nostres capses de vida. La seva capsa tenia unes lletres molt grosses amb el seu nom i a la A havia enganxat un poriol. En Pau ens va dir que aquest poriol era en Gaston, dels dibuixos de Ben i Holly. I quines coses ens van explicar? Idò, que el seu color preferit és el blau i el seu menjar el pollastre arrebossat amb patates i de postres magdalenes de xocolata. Pel que fa a la seva joguina o joc preferit, no en va dir només una, sinó tres: el pàrquing de cotxes, el patinet d’Spiderman i veure la pel·lícula d’Avions, de Disney. Ens van mostrar moltes fotos, una de molt petit i després d’ara jugant. També la de la família de la seua mamà (que viuen a Mallorca) i la de la família del seu papà, on hi havia molta, molta gent. I què duia a dins de la capsa? El primer que ens va ensenyar era un mussolet que fa música de quan era petit; tres cotxes petits per jugar amb el seu pàrquing; cinc avions, com els de la pel·lícula i el conte de Los amigos de Elmer. La seva mamà ens va contar el conte i ens ho vam passar molt bé perquè vam imitar els animals amics d’Elmer.

Per acabar en Pau ens va regalar a tots un globus i una magdalena amb lacasitos que ens vam menjar en sortir al pati. Estava molt bona! 

Moltes gràcies, família d’en Pau, per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida. 


1 comentari:

  1. Som la família d'en Pau i vos volem donar les gràcies a tots vosaltres, perquè ens ho vàrem passar molt bé. El comentari, les fotos, la música, ... tot ens ha agradat molt.

    Fins aviat!

    ResponElimina