divendres, 20 de maig del 2016

Les nostres capses de vida: Achraf

Dimarts també va ser el dia en què n’Achraf va fer l’activitat de les nostres capses de vida. I ho va fer acompanyat de la seva germaneta, n’Alae, que fa primer de primària.
A dins de la capsa hi havia diverses coses: un sonall de quan era petit que tenia un Mickey Mouse a dins i que s’aferrava a qualsevol lloc perquè tenia una ventosa; una trompeta de joguina; una altra joguina que pot adoptar diferents formes; un pijama de quan era petit; un gorret i uns calcetins que tenen dibuixat una pilota de futbol i que són els preferits d’Achraf.
La família d’Achraf és originària del Marroc però tant ell com la seva germaneta Alae van nàixer a Menorca. Com a recordatori del país dels seus pares van posar a dins de la capsa un clauer d’una sandàlia marroquina, la babutxa.
També ens van mostrar fotos de quan Achraf era petit, de quan anava a l’escoleta, una amb la seva germaneta i, finalment, una amb tots tres germans, amb Elias, que és el germà gros i fa sisè. N’Alae va ajudar molt n’Achraf a explicar el que havien preparat per a la seva capsa de vida. Moltes gràcies, família de n’Achraf, per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida i també moltes gràcies a na Carmen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada