dijous, 19 de maig del 2016

Les nostres capses de vida: Karim

I el dijous 12 de maig en Karim va fer l’activitat de les nostres capses de vida. El van acompanyar el seu papà, Juan, i la seva mamà, Karina, a qui ja coneixem perquè de vegades ens han acompanyat en alguna sortida.
En Karim havia aferrat a la capsa unes lletres molt grosses amb el seu nom, adhesius de Bob Esponja i molts nombres.
I ara coneixerem quines són les seves preferències. Pel que fa al menjar, són les tallarines amb tomàtic; els puzles i les construccions són els seus jocs preferits i el color que més li agrada és el groc.
Quines coses duia a dins de la capsa? Idò, molta robeta de quan era petit. La seva mamà la guarda des d’aleshores i era tota molt bonica, fins i tot hi havia un conjunt que li va fer la seva àvia amb el gorret i tot. Ah, i sabeu que de cada robeta que havien dut per ensenyar-nos tenien una foto d’en Karim amb ella posada? També ens van mostrar un conte de tela amb molts de sorolls. I un aneguet de plàstic (ens va dir la seva mamà que Karim encara es dutxa amb ell). I la darrera cosa que ens van ensenyar va ser un peluix d’un moix que sempre ha estat amb ell, sortia fins i tot a les fotos de quan Karim era molt petitet.
També vam veure moltes fotos i vam conèixer el seu germà gros, en Bryan, que estudia batxiller, mireu si n’és de gros. El seu papà ens va explicar que Karim de petit sempre sortia plorant a les fotos però ens van ensenyar una muntat a un cotxe on reia molt i estava molt content. En Karim i la seva mamà van jugar a un joc de mans i ell va cantar una cançó, era l’abecedari en anglès!
Finalment, ens van regalar uns pastissets que ens vam menjar en sortir al pati i que estaven boníssims.
Moltes gràcies, família d’en Karim, per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada