diumenge, 8 de maig del 2016

Les nostres capses de vida: June

Na June va fer l’activitat de les nostres capses de vida el mateix dimecres. I la van ajudar el seu papà i la seva mamà.
Duia una capsa molt grossa que va decorar amb paper de molts colors i adhesius. El seu nom el va escriure amb purpurina i va quedar molt bonic.
I quin és el seu color preferit? En va dir dos, el blau i el rosa però va reconèixer que li agrada una mica més el blau que el rosa. De menjars ho té més difícil perquè en va anomenar quatre: l’ou, la truita de pernil, els macarrons i un bon cola-cao. I pel que fa als jocs, li agrada jugar a la pilota, a pillar i a la cuineta.
I quines coses duia a dins de la capsa? Tot d’una ho sabreu. -El diari Menorca del dia que va néixer, el 17 de maig de 2012.
-Un pijama i un gorret de quan era molt petita.
-Un bolquer que ara empra per jugar amb els seus bebès.
-Un xumet de la Cuchipandi i que també l’empra per jugar.
-Una manualitat d’una papallona de quan era més petita.
-El gorret que va emprar al ball que van fer l’any passat a l’escoleta des Castell. Ens va contar que hi anava amb en Joan, n’Ana, na Gemma i na Daniela.
-Una nina russa, la matrioixca.
-Un peluix de Shaun.
-Una cinta de gimnàstica rítmica que li van dur els darrers Reis d’Orient.
-El conte El brontosaurio, on s’explica la història d’aquest dinosaure.
-Un àlbum de fotos del seu primer any de vida (la seva mamà ens va explicar que en fan un cada any) amb unes fotos molt guapes i on es veia na June molt petiteta.
-I moltes fotos: una de molt petitona encara a l’hospital on va néixer; una de quan tenia quasi un any i va passar tres dies a l’hospital perquè estava malalteta; una foto ballant a casa de la seva àvia; una altra menjant un gelat as Murtar; una altra amb es cranc vermell (la mascota de la classe de dos anys); una altra de la primera vegada que es va disfressar i ho va fer de vaca!; una altra a la perruqueria la primera vegada que li van tallar els cabells i la de la família on sortia a l’aquàrium de Barcelona.
Però això no és tot. Encara ens guardaven dues sorpreses. La primera va ser que el papà de na June va desaparèixer uns segons i va tornar a aparèixer amb una guitarra. I ens van fer dues actuacions. Mentre ell tocava la guitarra, na June cantava. I sabeu quines cançons van interpretar? Idò, una que ens agrada molt a tots nosaltres, la de los pollitos i l’altra la de Bugui bugui. Ho van fer molt però molt bé.
I la segona sorpresa era una capsa amb galetetes que havia fet la seva mamà. Eren unes galetes amb pols de fada perquè tinguéssim bons somnis i que a més duien escrit el nom de la nostra classe, els bombers.
Na June estava molt contenta amb els seus papàs al seu costat. Ho va explicar tot molt bé i vam xalar molt escoltant-la. Felicitats June, perquè de segur que a casa vas fer molta feina preparant la teva capsa de vida.
Moltes gràcies, família de na June, per ajudar-la a fer l’activitat de les capses de vida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada