diumenge, 17 d’abril del 2016

Les nostres capses de vida: Ezequiel

El dijous 14 d’abril Ezequiel va fer l’activitat de la seva capsa de vida. Hi va venir acompanyat de la seva mamà, na Vanessa, i del seu papà, en Jose. La seva capsa de vida estava decorada amb un dibuix d’Spiderman i unes lletres molt grosses amb el nom d’Ezequiel. 
Ezequiel ens va contar que el seu color preferit és el groc i que el menjar que més li agrada és la pizza (en realitat no sabia si escollir els espaguetis, el macarrons o la pizza). I pel que fa a la seva joguina preferida, va triar la pistola i l’espasa. Ens va mostrar fotos de quan era molt petit i d’ara, amb la seva família, on sortia també el seu germà gros, n’Adrián. 
És cert que tots a la nostra classe sabíem que a Ezequiel li agraden molt els super herois, però no ens imaginàvem que li agradessin tant. Mireu, a dins de la capsa en va posar quatre: en Tor, n’Iron man, en Tron i el capità Amèrica. I ens va dir que a casa en tenia molts més. Però a la capsa hi havia altres coses: una pistola i unes esposes perquè a Ezequiel li agrada molt jugar a policies i agafar els dolents i posar-li les esposes. Com que també li agraden molt els animals, va dur una mona i un porquet i una màscara, la d’Iron man i un conte, el de 101 Dàlmates. I el seu papà ens el va explicar mentre n’Ezequiel ens mostrava els dibuixos. 
Ezequiel ho va explicar tot molt bé i estava molt content. Moltes gràcies, família de n’Ezequiel, per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada