diumenge, 17 d’abril del 2016

Abril, el mes de les lletres per excel·lència

Al mes d’abril tenim dues festes literàries molt importants. La primera data és el 2 d’abril, Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil. La segona data és el 23 d’abril, Dia del Llibre i dels Drets d’Autor, que coincideix amb la festivitat de Sant Jordi, molt popular també a les nostres terres. 
La data per celebrar el Dia del Llibre no és casual, perquè es va adoptar per a commemorar també la mort de diversos escriptors, com ara Miquel de Cervantes, William Shakespeare i Josep Pla, entre d’altres. 
El 23 d’abril és una festivitat que se celebra, com el 2 d’abril, arreu del món. Enguany, a més, es commemoren els quatre-cents anys de la mort de Miguel de Cervantes i de William Shakespeare. Tant l’un com l’altre van morir l’any 1616. 
Amb aquest dia es pretén conscienciar sobre la necessitat de la lectura com a recurs de formació personal perquè llegir ens fa més lliures. 
Com sabeu, aquests dies a la nostra escola tenim diverses activitats programades per tal de celebrar aquesta efemèride. I una de les més esperades per tots nosaltres és l’activitat de contacontes que ens fareu vosaltres, els pares i les mares. 
Però també estem xalant molt amb el racó que estem muntant amb els llibres que esteu duent de casa. Mireu, mireu què guapo ens està quedant!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada