dimecres, 27 d’abril del 2016

Les nostres capses de vida: Joan

El dimarts 26 d’abril en Joan va fer l’activitat de la seva capsa de vida. 
En Joan l’havia d’haver fet dilluns però va estar malaltet. Així que la seva mamà em va demanar si la podia fer dimarts perquè tenia moltes ganes d’explicar-nos les coses que havia preparat per contar-nos i així va ser. Va venir acompanyat per la seva mamà, na Margalida. 
El primer a explicar-nos va ser com havia decorat la capsa. La va folrar amb paper de regal de Bini de Pooh i a la tapadora va posar dos cotxes i els va pintar. També hi va posar molts gomets. 
En Joan ens va contar que amb el que més li agrada jugar és amb els cotxes i a la fitxa en va posar dos, i un d’ells el va dibuixar la seva germana, na Neus. El seu menjar preferit és l’arròs a la cubana i pel que fa al color, en va triar dos: el blau i el vermell. 
I ara passem a anomenar les coses que hi havia a dins de la capsa: uns cotxes (és clar, perquè és la seva joguina preferida); una manteta amb un paisatge del fons de la mar. I ens van contar que aquesta manteta li la van regalar els metges que el van operar quan va anar a l’hospital de Palma pel desembre, és molt bonica i suau. I la darrera cosa que duia a la capsa era un llibre, un que tenim a la nostra classe, al racó dels bombers, M’agradaria ser... Bomber. I ens va explicar que aquest llibre se’l va comprar a les paradetes de llibres que hi havia al carrer aquest darrer cap de setmana per celebrar el Dia del Llibre. I, és clar, la seva mamà ens el va contar. 
En Joan estava molt content per explicar-nos la seva capsa de vida. Moltes gràcies, família d’en Joan, per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada