dijous, 28 d’abril del 2016

Les nostres capses de vida: Dani

I el dimecres 27 d’abril en Dani va fer l’activitat de la seva capsa de vida.
A la una hi va venir a la classe la seva mamà, na Maribel, i tots dos ens van mostrar la capsa de vida. En Dani ens va dir que va decorar la capsa amb adhesius de dinosaures perquè li agraden molt aquests animals.
I tot d’una ens van explicar quin era el seu menjar preferit. I no us podreu imaginar quin és. Idò, sí, són els espaguetis amb tomàtic! Les seves joguines predilectes són els dinosaures i, pel que fa al color, n’ha escollit dos, el blau i el negre.
Després ens va ensenyar les fotos, de quan era petit i d’ara, on surt amb la seva germana Nerea. I la de tota la família.
A dins de la capsa en Dani hi va col·locar moltes coses: un osset de peluix amb qui dorm cada dia; un cotxe i una moto que es munten i es desmunten; dos cavalls, un de negre i l’altre de gris (na Maribel ens va contar que tenen un cavall, en Thor, i que Dani munta un poni, en Roni); un cotxe; un pedaç de pirata i una placa de xèrif i un llibre de nombres.
Finalment, en Dani tot sol ens va explicar el conte dels nombres. Va comptar fins a deu. Hem de dir-vos que en Dani va fer l’activitat de la capsa de vida tot sol, la seva mamà quasi que no va intervenir, i que ho va fer molt bé. Enhorabona, Dani.
Moltes gràcies, família d’en Dani, per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada